Nieuws

Lees het laatste nieuws en updates over Zandkasteel hier en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Nieuws

Uitnodiging opening Bims Art Gallery in Zandkasteel
9 / december / 2023

Met veel plezier en trots nodigen we je uit voor de opening van de Bims Art Gallery by CBK Zuidoost in het Zandkasteel. In het hart van de Amsterdamse Poort tonen we een overzicht van de nieuwste aankopen van de kunstuitleen in een dependance van CBK Zuidoost.

Lees meer
Wonam nieuwe huurder Zandkasteel.
1 / november / 2023

Met plezier heten we Wonam welkom in Zandkasteel.

Per 1 november is Wonam naar Zandkasteel verhuisd en zijn ze onderdeel geworden van de ZK community. Als mede-eigenaar van Zandkasteel is het extra bijzonder dat ze er nu ook hun hoofdkantoor hebben.

Lees meer
Programma Zandkasteel komt op stoom
15 / oktober / 2023

De programmering van Zandkasteel komt op stoom! Nu de pop-up concerten van het ZOJazz Stage zijn gestart en de Bijlmerbios de deuren heeft geopend, begint Zandkasteel steeds meer te bruisen. Ook tijdens het Amsterdam Dance Event ben je welkom voor een divers programma met film, muziek en ontmoeting! Hou de agenda in gaten voor het volledige programma.

Check agenda
Kom werken bij Zandkasteel
31 / mei / 2023

Werken in een van de meest iconische en dynamische gebouwen van Amsterdam Zuidoost? Zandkasteel is op zoek naar een community manager en receptionist. 

Lees meer
D.E. Café opent vestiging in Zandkasteel
30 / mei / 2023

D.E. Cafe opent in Zandkasteel. De nieuwe ‘huiskamer van Amsterdam’ opent deze zomer zijn deuren en is voor iedereen toegankelijk. 

Lees meer
Eerste bewoners verhuizen naar Zandkasteel
22 / mei / 2023

Vandaag zijn de eerste bewoners van Zandkasteel, het markante voormalige ING-hoofdkantoor aan het Bijlmerplein in Zuidoost, verhuisd naar hun nieuwe woning.

Lees meer