Zandkasteel Amsterdam in Madurodam

Ervaar de iconische architectuur van het Zandkasteel in Madurodam en ontdek het echte Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost.

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ญ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ธ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ ๐—ถ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฑ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ!

We zijn trots om aan te kondigen dat Zandkasteel Amsterdam, met dank aan Wonam en Zadelhoff, nu officieel sponsor van Madurodam is! Dit wereldberoemde miniatuurpark in Den Haag toont het mooiste van Nederland, en ons iconische Zandkasteel maakt daar nu deel van uit.

Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat bezoekers van Madurodam niet alleen de bekendste bezienswaardigheden van Nederland ontdekken, maar ook de unieke architectuur van het Zandkasteel Amsterdam. Bezoek Madurodam, spot het ZK-logo op de parkeergarage en bewonder de iconische vormen en details die dit bijzondere gebouw zo uniek maken.

Samen met het Madurodam Kinderfonds bouwen we aan een betere samenleving en creรซren we onvergetelijke ervaringen. Ontdek het Zandkasteel in Madurodam of bezoek het Zandkasteel in Amsterdam Zuidoost zelf!