Work.

Werken in één van de meeste iconische gebouwen van Amsterdam? De unieke architectuur en invulling van het Zandkasteel inspireert en motiveert. Alle kantoren liggen aan een levendige interne straat. De interne straat wordt ingericht met ontmoetingsplekken en verschillende functies. De ideale plek voor een brainstorm, kop koffie of bijpraten met een collega. De binnentuinen geven je de ruimte voor de nodige ontspanning. Je kantoorbeleving hoeft geen dag hetzelfde te zijn.

Zandkasteel biedt meer dan 40 kantoren in alle vormen, maten en mogelijkheden. Zoek je een kleine ruimte als beginnend bedrijf of ben je aan het groeien en zoek je een grotere ruimte, elk kantoor in Zandkasteel is uniek en biedt vele mogelijkheden die aansluiten bij je wensen. Je kunt de ruimte naar eigen smaak inrichten en de identiteit geven die bij jouw bedrijf past.

Zorgeloos ondernemen in Zandkasteel door:

  • Het gebouw is 24/7 toegankelijk en beveiligd
  • Toegang tot de interne straat met alle ontmoetingsplekken, services en diensten
  • Flexibele contracten
  • Eenvoudig meeting rooms reserveren via de interne portal.

Zandkasteel biedt diverse co-working plekken verspreid over de vele bijzondere hoeken van het gebouw. Vind een plek die aansluit bij je behoefte van die dag. Wil je ongestoord en in alle rust kunnen werken, dan zoek je een plek in een rustig stuk van de straat. Heb je zin in meer reuring en om andere mensen te ontmoeten, neem dan plaats in het café. Maak gebruik van de koffiebar voor een barista koffie, een broodje, bezoek de tuinen voor een wandeling of boek eenvoudig een vergaderruimte, mocht je even wat meer privacy nodig hebben of een belafspraak hebben.