Work.

Werken in één van de meeste iconische gebouwen van Amsterdam? De unieke architectuur en invulling van Zandkasteel inspireert en motiveert. Alle kantoren en werkplekken liggen aan een levendige interne straat die is ingericht met ontmoetingsplekken, meeting rooms, pleinen met verschillende functies en toegang tot de binnentuinen voor de nodige ontspanning. Ideale plekken voor een brainstorm, kop koffie, online vergadering of gewoon even bijpraten met collega’s.

Zandkasteel biedt meer dan 40 kantoren in alle vormen, maten en mogelijkheden. Zoek je een kleine ruimte als beginnend bedrijf of ben je aan het groeien en zoek je een grotere ruimte, elk kantoor in Zandkasteel is uniek en biedt vele mogelijkheden die aansluiten bij je wensen. Je kunt de ruimte naar eigen smaak inrichten en de identiteit geven die bij jouw bedrijf past.

Bekijk hieronder de virtuele plattegrond met alle beschikbare kantoren of boek direct je werkplek of een meeting room voor een dag flexwerken.

Zorgeloos ondernemen in Zandkasteel:

  • Het gebouw is 24/7 toegankelijk en beveiligd
  • Toegang tot de interne straat met alle ontmoetingsplekken, services en diensten
  • Flexibele contracten
  • Eenvoudig meeting rooms reserveren via de interne portal.

Coworking

Onze coworking omgeving biedt werk-, vergader- en evenementenruimtes voor ondernemers van verschillende grootte, voor eenmalig bezoek of met een maandelijks contract. Doe inspiratie op of verander een keer van werkomgeving en maak gebruik van Zandkasteel met alle faciliteiten.  

Zandkasteel biedt diverse coworking plekken verspreid over de vele bijzondere ruimtes van het gebouw. Deze zijn direct te reserveren via onze partner Choosewise. Vind een plek die aansluit bij je behoefte van die dag. Wil je ongestoord en in alle rust kunnen werken, dan zoek je een plek in een rustig stuk van de straat. Heb je zin in meer reuring en om andere mensen te ontmoeten, neem dan plaats in het café. Maak gebruik van de koffiebar voor een barista koffie, een broodje, bezoek de tuinen voor een wandeling of boek eenvoudig een vergaderruimte, mocht je even wat meer privacy nodig hebben of een belafspraak hebben.

Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image